Skip to Content

Ølsmaking & omvisning på Grimaas Bryggeri

Bestill nå! ØLSMAKING & OMVISNING PÅ GRIMAAS BRYGGERI

Grimaas Bryggerier er et lite mikrobryggeri som befinner seg i den gamle stallen på Grimaas Gård, med flott beliggenhet og utsikt over Raufoss by. Her legges det stor flid i å lage skikkelig godt flaskemodnet håndverksøl.

Ølsmaking inkl. omvisning på Grimaas bryggeri passer for grupper på 6-20 personer, og foregår i vårt nye selskapslokale Fjøset. Sommerstid kan ølsmakingsdelen gjerne foregå på gårdstunet foran bryggeriet.

PROGRAMMET

Dere samles i det trivelige festlokale Fjøset som ligger vegg i vegg med bryggeriet. Her blir dere møtt av en av bryggerne, som serverer dere en velkomst-øl og forteller historien om Grimaas Bryggeri. Deretter fortsetter det med omvisning, gjerne med enda en øl i hånden. Bryggeren viser frem lokalene og forteller om våre bryggeprosesser. Dere må gjerne stille spørsmål underveis. 

Etter endt omvisning samles vi på nytt inne i Fjøset for å smake på flere av våre forskjellige ølsorter. Bryggeren er til stede hele tiden og forteller underveis om hva dere blir servert. Her pleier det å bli god stemning!

Etterpå har dere mulighet til å handle i gårdsbutikk om ønskelig. 

 

LITT PRAKTISK
- Ølsmaking passer for grupper på 6-20 pers, men Grimaas tilbyr gjerne skreddersydde løsninger etter deres ønsker. 

- Vegg i vegg med bryggeriet er det en liten og koselig gårdsbutikk hvor det er utsalg av eget øl. I tillegg tilbys  salg av matvarer fra lokale produsenter, samt nøye utvalgte delikatesser fra både inn- og utland.

- Salg av øl i gårdsbutikken må skje innen kl. 20.00 i ukedagene og kl. 18.00 på lørdag. Dette bør tas med i planlegging av deres besøk.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille for større grupper? Kontakt oss ved å ringe tlf +47 973 06 290 eller send en epost til post@grimaasbryggeri.no


 

Back to top
Visit Innlandet SA 
Jernbanetorvet 3, 2802 Gjøvik
Phone: +47  611 46 710
E-mail: info@visit-innlandet.no
Medlem av Reisegarantifondet